For at se denne Vimeo video skal du acceptere statistik cookies

Administrer samtykke

Lindberg-briller – håndlavet, dansk design i kvalitetsfyldte materialer

LINDBERG-briller er danske, kvalitetsfyldte stel, som bliver håndlavet i Danmark. Stellene er designet helt unikt i materialer af høj kvalitet, og der er tænkt over alle detaljer lige fra funktion til komfort.

LINDBERG har været med til at revolutionere de tekniske funktioner ved briller ved at fjerne alt, der er unødvendigt, såsom skruer, nitter og svejsninger. De har faktisk patent på deres særlige løsninger til hængsler, næsebroer og stel. Det betyder, at stellene fra LINDBERG er utroligt stærke og fleksible og alligevel blandt de letteste og mest komfortable i verden.​

​LINDBERG-briller giver også mulighed for at sætte dit eget præg på din brille. I samarbejde med en af vores optikere kan du sammensætte dit eget valg af farve, størrelse, stanglængde, næsepuder og meget mere på det stel, du synes bedst om. Det er en af de ting, som vi synes, gør LINDBERG helt unik.

LINDBERG er også nogle af de førende brands indenfor børnebriller, fordi de har knækket koden til briller, som som bliver siddende til alt fra leg til sport.

Vi forhandler LINDBERG-briller i alle vores forretninger i Odense, Kerteminde og Svendborg.

Prøv LINDBERG-briller hos din lokale optiker

Er du interesseret i at få et skarpt syn med LINDBERG-briller? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Har du nogle spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.