David Beckham – tidløse og ikoniske briller fra et sportsikon

Brillerne fra David Beckham er en kollektion af ikoniske brillestel, som er retroinspireret og tidløse i designet. David Beckhams briller understreger, hvorfor den britiske fodboldlegende er blevet til et af verdens største modeikoner. Brillerne er tydeligt inspireret af den engelske, afslappede stil, men med et eksklusivt udtryk.

David Beckham fortæller selv om brillekollektionen:
“Jeg satte mig for at skabe briller, der aldrig ville gå af mode. Og særligt nogle briller, som jeg selv ville elske at bære”

Kollektionen er derfor fyldt med tidløse stel, som er lavet af de allerfineste materialer. David Beckhamss høje krav og øje for detaljer har gjort det muligt for ham at kombinere moderne æstetik sammen med traditionelt håndværk. Mærket afspejler Davids store dedikation til god kvalitet.

Prøv briller fra David Beckham Eyewear hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller fra David Beckham? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.