NIFTIES – Brillerne til dig med fine ansigtstræk

NIFTIES er designet til voksne med fine og små ansigter. Derfor laves deres brillestel primært i størrelserne 44-49. Stellene fra NIFTIES har meget fleksible stænger og fikse detaljer, som gør det let at spotte NIFTIES i en flok af mennesker.

De nye NIFTIES stel er designet til at passe til ansigtets proportioner. NIFTIES kalder det ’Fine ansigtstræk'. Navnet NIFTIES kommer af ordet ”nifty”, som direkte oversat betyder fiks. Men der er også andre ord, som kendetegner NIFTIES. Brillerne er nemlig også stilfulde, smarte og i høj kvalitet. Kollektionen har et moderne internationalt udseende i nutidige former og farver. Kollektionen er fyldt med briller både til damer og herrer.

Hver NIFTIES har to striber på stængerne og skaber derved sin egen originale, elegante signatur.

Prøv briller fra NIFTIES hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med brillerne fra NIFTIES? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.