Ray-Ban® – De ikoniske klassikere, alle kender

Hos Optiker Finn Ravn i Odense kan vi nu byde velkommen til vores eksklusive Ray-Ban Shop-in-Shop. Dette betyder, at vi kan tilbyde det allerbedste inden for Ray-Ban, og samtidig give dig muligheden for en skræddersyet oplevelseaf solbriller og briller med vores spændende ‘customization’.

Vores Ray-Ban Shop-in-Shop er det ideelle sted at opdage og udforske det omfattende sortiment af ikoniske Ray-Ban-solbriller. Uanset om du er på udkig efter klassiske Wayfarer-rammer, elegante Aviator-stilarter eller moderne Clubmaster-designs, vil du finde det hos os. Vores passionerede personale står klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at finde det perfekte par solbriller, der passer til din stil og personlighed.

Men hvad gør vores Shop-in-Shop endnu mere spændende, er vores ‘customization’, som giver dig friheden til at skabe dine helt egne, unikke Ray-Ban solbriller. Vælg mellem et bredt udvalg af rammer, farver og glas for at skabe den ultimative tilpasning til dine præferencer. Du kan virkelig udtrykke din individualitet og skille dig ud fra mængden med dine skræddersyede solbriller.

Vores erfarne team vil guide dig gennem processen og sikre, at dine solbriller bliver præcis som du ønsker dem. Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at dine skræddersyede Ray-Ban solbriller vil blive fremstillet med omhu og præcision.

Besøg vores butik i dag og lad os hjælpe dig med at opdage den spændende verden af Ray-Ban solbriller og samtidig give dig en unik og personlig shopping oplevelse, hvor du kan finde dine drømme solbriller, der passer perfekt til din stil.

Historien om Ray-Ban

Ray-Ban er et ikonisk mærke inden for brille industrien, der har været synonymt med stil og kvalitet i årtier. Historien om Ray-Ban begynder tilbage i 1936, hvor det amerikanske luftvåben bad den innovative optikervirksomhed Bausch & Lomb om at udvikle solbriller, der kunne beskytte piloternes øjne mod solens skadelige stråler under deres missioner.

​Resultatet af denne anmodning var fødslen af den første Ray-Ban model, kaldet "Aviator". Denne model blev designet med en stor dråbeformet linse, der dækkede øjnene helt, og en tynd metalramme, der var let og holdbar. Aviator-solbrillerne blev hurtigt et vigtigt element for piloterne og blev hurtigt populære blandt offentligheden.

I 1937 blev Ray-Ban Aviator-solbrillerne introduceret på det amerikanske marked og blev en stor succes. Med deres unikke design og evne til at beskytte øjnene mod både UV-stråler og blænding blev Ray-Ban-solbrillerne hurtigt en “must have” solbrille.

Ray-Ban har altid været forbundet med mode, og det har været et varemærke for ikoniske stilikoner gennem årtier. Fra berømte musikere og filmstjerner til modeller og sportsfolk - Ray-Ban har altid været et symbol på individualitet og stil.

I dag tilbyder Ray-Ban en bred vifte af solbriller og briller med forskellige stilarter og linsetyper for at imødekomme forskellige behov og præferencer.

Deres kollektioner inkluderer klassiske modeller som Aviator og Wayfarer samt moderne innovationer som "Erika" og "Justin".

Ray-Ban fortsætter med at være en favorit blandt stilbevidste mennesker verden over.

Du finder vores butik her