Briller der matcher din personlighed​

Stort udvalg af de nyeste briller og brillestel

Hos Optiker Finn Ravn finder du altid et stort udvalg af de nyeste briller og brillestel. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har altid hylderne fyldt op med nyheder. Hos os finder du både klassiske, retro, modige, specielle og high end fashion briller. Vi ved, at alle vores kunder er unikke, derfor er det vigtigt for os at finde briller, som passer til din personlighed.

Vores medarbejdere har alle en meget høj faglighed og går meget op i deres fag. Vi holder os løbende opdaterede om den seneste udvikling og tendenser inden for brillemoden, og det gælder naturligvis også, når det kommer til både solbriller og kontaktlinser

Briller til enhver smag

Vi ved, at det kan være rigtig svært at vælge briller, især fordi briller ofte skal holde mange år frem. Vi tilbyder individuel vejledning til at finde de helt rigtige briller til dig ud fra din hudtone, ansigtsform, hårfarve, øjenfarve og dine ønsker.

Vi tager os altid tid til dig, når du besøger en af vores butikker. Du er velkommen til at låne brillestel med hjem gratis og prøve stellet med et andet outfit, i et andet lys eller få hjælp fra familie og venner.

I vores butikker i henholdsvis Svendborg, Kerteminde og Odense på Fyn finder du briller til enhver smag – lige fra den klassiske brille til vovede og modige briller.

Design & kvalitet er kendetegnende for vores brands, der blandt andet dækker:

Vi finder den helt rigtige styrke til dig

Dit syn ændrer sig med alderen. Derfor tilbyder vi en gratis synstest til alle vores kunder. På den måde sikrer vi, at du kommer hjem med et par briller med den korrekte styrke. Du kan bestille tid til en synsprøve her. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores forretninger og få foretaget en hurtig synstest, som indikerer, om der er brug for briller. Herefter kan vi aftale en tid til den store synsprøve, som selvfølgelig også er ganske gratis.

​Har du nogle spørgsmål angående vores briller, brillestel, priser eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, ligesom vi også gerne tager imod dig i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg.

Vi har løbende gode tilbud, så du har mulighed for at købe nye briller til en god pris.

Vi glæder os til at hjælpe dig!