FLEYE Copenhagen – Håndlavede danske designs i gode materialer

FLEYE Copenhagen blev grundlagt i 2002 af Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. I dag forhandles FLEYE hos udvalgte optikere og i førende mode- og livsstilsbutikker i over 30 lande verden over.

FLEYE Copenhagen er et dansk brand, som laver smukke, håndlavede briller. Brillerne oser af høj kvalitet og god stil gennem deres unikke design i lækre materialer. Designet og materialevalget på stellene gør også brillerne lettere at rette, så de er komfortable for dig at have på.

FLEYE Copenhagen siger om sig selv:

”Vi arbejder med en filosofi og en æstetik, der er baseret på at opbygge tillid og meningsfulde forhold til mennesker omkring os. I vores design blander vi urbane impulser med klassisk enkelhed.”

Vi forhandler FLEYE Copenhagen i alle vores forretninger i Odense, Kerteminde og Svendborg.

Prøv briller fra FLEYE Copenhagen hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med brillerne fra FLEYE Copenhagen? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Har du nogle spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.