Seventh Street by Safilo – Elegante briller til lidt af hvert

Seventh Street er et brillemærke har et bredt udvalg af lette, veldesignede stel med stor værdi for pengene. De har en god komfort og pasform og er garanteret af Safilos kvalitet og viden.

De stilfulde Seventh Street-briller er den perfekte tilføjelse til din daglige garderobe. Uanset om du har brug for briller til arbejde eller leg, vil du være glad for et par Seventh Street! Brillerne findes i et hav af farver, former og materialer. De er designet til designet til mænd, kvinder og teenagere, der leder efter en funktionel og kvalitetsfyldt, men stadig flot brille.

Et udvalg af brillerne fra Seventh Street findes også med en supersmart mulighed for clip-on. Clip-on funktionen er udover at være praktisk både flot og innovativ. Den sættes nemlig ikke fast med metalhægter, som de traditionelle clip-ons gør. Seventh Streets clip-ons sættes herimod fast med en usynlig magnet i stellet. På den måde får du en brille og en solbrille i én og samme brille.

Prøv briller fra Seventh Street by Safilo hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller fra Seventh Street? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.