Oakley – De ultimative sportsbriller

Oakley er historien om en ambitiøs mand på 25 år ved navn James ”Jim” Jannard, der i 1975 opbyggede en anerkendt virksomhed. Det eneste han havde, var en idé og $300, en hund og en garage. I dag er Oakley en af de største indenfor solbriller og i særdeleshed sportsbriller. Oakley er opkaldt efter hans hund.

I begyndelsen lavede Jim briller til motocross sporten, kort efter begyndte han også på skibriller. I 1983 kørte han en tur fra San Diego til LA, hvor han under hele turen havde solen i øjnene. Hér fik han ideen til at mikse skibrillen med beskyttelsesbriller og ideen til hans solbriller var født. Der gik mere end et år med at udvikle designet og Oakleys første solbrille, “Factory Pilot Eyeshades”, blev lanceret i 1984.

Igennem tiden har Oakley været en af de foretrukne mærker i flere sportsgrene. Dog har cykelsport og skisport været de to sportsgrene, hvor udøverne har foretrukket Oakley solbriller og goggles. Og det er der en speciel grund til – Oakleys komfort.

Men det er ikke kun sportsfolk, der har taget Oakley til sig, også den Amerikanske hær er særdeles glade for Oakley, og de har derfor Oakley solbriller som en del af deres standardudstyr.

Oakley er også kendt at have udviklet sine unikke linseteknologier, som forbedrer din evne til at se farver og dybder. Prizm™ linserne findes i forskellige farver, der er specielt tilpasset til hver deres aktivitet - lige fra dagligt brug til specifikke sportsgrene.

Oakley er indehaver af mere end 850 patenter, fordi de har styr på, hvad de laver – især når vi taler om solbriller og sportsbriller.

Vi forhandler kun Oakley i vores forretning i Odense.

Prøv briller og solbriller fra Oakley hos Optiker Finn Ravn i Odense

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller og solbriller fra Oakley? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i butikken i Odense. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Hvis du ikke har brug for styrke i dine solbriller eller sportsbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi butikken i Kongensgade 4. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.