Hvem er vi?

Ikke to mennesker er ens. Det er derfor også sjældent, at to mennesker har de samme ønsker og behov. Dette gælder også, når vi taler om synet, og hvordan ens briller skal se ud.

Vores mål er, at se dig der, hvor du er. Det gør vi ved at give dig en personlig betjening, hvor vi fællesskab finder en unik løsning, som passer til netop dig.

Når du kommer i vores butikker møder du et personale, som er ærlige, vil give dig en god service og fokusere på høj kvalitet i alt, vi laver. Vi tager os god tid til at hjælpe dig, om det så er med en tilretning af din brille, tilpasning af linser eller med at finde det rigtige stel, som passer til dit ansigt.

Selvom vi har mange års erfaring i bagagen, sørger vi hele tiden for at følge med i det nyeste tendenser indenfor brillemoden, så vi kan vise dig et stort udvalg af moderne og kvalitetsfyldte stel – både til briller og solbriller. De brands og stel, vi sælger i vores butikker, er nøje udvalgt i samarbejde med vores lokale optikere, så vi sikrer, at de smarte stel også kan komme til at sidde godt på dit ansigt.

Services​

Hos Optiker Finn Ravn sætter vi altid god service i højsædet. Derfor kan du altid forvente:

  • 30 dages ombytningsret
  • ​Fri service på briller og solbriller købt hos os.
  • ​Mulighed for at låne stel med hjem, så du har god tid til at mærke efter, hvad der passer til dig.
  • 180 dages styrkegaranti
  • ​Produktgaranti
  • ​Altid gratis synstest
  • ​Prøvelinser i 10 dage – helt gratis
  • ​Rente- og gebyrfri delbetaling

Mere om vores værdier

Vi lytter

Vi er meget opmærksomme på dine behov. Derfor er vores første skridt altid lytte til, hvordan du har det med dit syn, hvordan din seneste brille har fungeret for dig. På den måde kan vi få den bedste forståelse af dig

Vi er ærlige

Vi sætter ærlighed meget højt. Vi arbejder ud fra den filosofi, at vi selv skal kunne stå indenfor det, du får af os. Vi sælger dig derfor ikke noget, du ikke har brug for, og vi kan stå indenfor alle de produkter, vi har. 

Vi tager os tid til dig

Vi ved, at det kan tage tid at finde den rigtige brille, som passer perfekt til dig. Derfor synes vi, det er vigtigt at sætte os ned med og bruge tiden på at vise dig nogle forslag til stel, så vi kan komme så tæt på et ideelt match som muligt.

Vi er fleksible

Vi vil gerne finde den løsning, der passer allerbedst. Det er nemlig ikke altid, at det der passer til de fleste, som passer til dig. 

Vi har humor

Alt behøver ikke altid at være så alvorligt. Vi står altid klar til en hyggelig snak og en sjov bemærkning. Derfor skal du være forberedt på at møde et personale i vores forretninger, som er vant til at have det sjovt sammen, når de går på arbejde. Så kan vi også bedre tage imod dig med et smil. 

Kontakt os i dag

Vores autoriserede optikere er bl.a. specialister indenfor kontaktlinser, svagsynsoptik og klinisk optometri.

Vi ser frem til at give dig verdens bedste service.​