Butikken i Kerteminde

Kerteminde er en lidt mindre forretning end forretningerne i Odense og Svendborg. Men selvom butikken er lille, får du stadig en stor service og masser af opmærksomhed, når du besøger os. Vi gør nemlig meget ud af at være en af de lokale.

Vi tager os altid god tid til dig, og der er altid plads til en ekstra snak om alt mellem himmel og jord, hvis du har lyst til det. 

Vi vil i hvert fald altid gøre vores bedste for at være nærværende under dit besøg, så du også føler, at du kommer ud ad døren med den rigtige løsning for dig.

Vi går op i vores faglighed, og derfor vil du altid møde en detaljeorienteret optiker, når du skal have foretaget en synsprøve, som er interesseret i at skabe den bedste løsning for dit syn. 

Herudover gør vi meget ud af at sparre med hinanden, fordi vi hver især her forskellig erfaring og viden, og for at kunne give dig den bedste løsning, er vores fælles viden stærkest.

Vores butik er altid fyldt med stel i høj kvalitet og god komfort. Der er lidt til enhver smag, når vi ser på faconer, farver og størrelser i briller, så vi har helt sikkert også en brille til dig.

Til vores kunder, som foretrækker linser, har vi vores dygtige linseoptikere til at hjælpe dig. De sørger altid for at have den nyeste viden indenfor linser, så vi altid kan give dig de bedste muligheder for at se godt – også med kontaktlinser.

Vores medarbejdere​

Sofie – aut. optiker og kontaktlinseoptiker

Sofie er blev færdiguddannet optiker i 2019, derfor kan hun bidrage med den nyeste, faglige viden inden for optik, kontaktlinser og glas. Sofie er fascineret af det unikke ved ethvert syn og ethvert øje, som er med til at gøre os alle forskellige. Derfor er hun særligt dygtig til at finde de løsninger, som passer til netop dit syn. Udover at være en dygtig brille- og værkstedsoptiker har hun en stor passion og interesse for kontaktlinser, som hun med sine egne ord kalder sit ”hjertebarn”. 

​Ingrid – Optikerassistent

Ingrid har været ansat hos os i 10 år. Hun har tidligere erfaring fra tøjbranchen, hvor hun har været butikschef i en tøjforretning, som dengang lå nabo til os i Langegade.
​Ingrid elsker at være sammen med vores kunder. Hun synes, det er sjovt, at få dem til at prøve en brille, som de ikke er vant til eller først havde forestillet sig, de skulle gå med. Ingrid har nemlig et godt øje for, hvad der vil passe til folks personlige stil, for nogle gange ved man det ikke selv.​

Dorte – Optikerassistent​

Dorte har været i optikerbranchen 7 år, men har arbejdet i salgsbranchen i flotte 30 år. Hun sætter en stor ære i, at give en god og personlig service. Hun elsker udfordringen ved kundernes forskellighed, og hun er god til at sætte sig ind, i dine behov når det gælder brillestel samt retning af stel.

Dorte står altid med et smil på læben, og er klar til at finde den helt rette brille eller solbrille til dig.

Butikkens åbningstider​

​Mandag - torsdag

​09:30-17:30

Fredag

09:30-18:00

Lørdag​

09:00-13:00

Skriv til butikken i Kerteminde

​Skriv gerne til os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brands, vi forhandler i Kerteminde