Ray-Ban® – De ikoniske klassikere, alle kender

Der findes jo en flot Ray-Ban® til alle – alle lige fra den lokale, fynske håndværker til den amerikanske præsident går med deres solbriller” – Søren Staunsgaard, butikschef Odense

Ray-Ban® er grundlagt i 1937 og har derfor gennem flere årtier været de førende indenfor solbriller. Ray-Ban® tilbyder nogle meget ikoniske og klassiske designs. Men en Ray-Ban® -solbrille er du også sikret mange års holdbarhed med deres topkvalitet. ​De klassiske solbriller fra amerikanske Ray-Ban® er efterhånden blevet fuldstændig synonyme med god stil, og brandet har i over 80 år repræsenteret det absolut ypperste inden for solbrillemode til både mænd og kvinder.

​I dag laver Ray-Ban® også briller, hvor grunden til, at Ray-Ban® er et verdensbrand igen, understreges. Kvaliteten er i top, udvalget er stort og brillerne er både klassiske, retro og moderne. Og så er prisen overkommelig.

Vi forhandler både solbriller og briller fra Ray-Ban® i alle vores Optiker Finn Ravn forretninger: i Odense, Kerteminde og Svendborg.

Mange af Ray-Ban®s solbriller er efterhånden blevet ikoniske. Men Ray-Ban® refererer selv til fire primære ikoner:

Aviator

Denne solbrille blev første gang designet i 1937 til det amerikanske militær for at beskytte deres øjne fra solens stråler. Den klassiske farvekombination er et metalstel i guldfarve og de klassiske grønne G15 glas, men i dag findes der altså også et utal af andre farvekombinationer, som helt sikkert også vil passe til din smag.

Wayfarer

Wayfarer-solbrillen er en af de mest populære fra Ray-Ban®. Den blev designet i 1952 til at inspirere kunstnere, musikere og kreative mennesker på deres rejse efter nye idéer og oplevelser. Den har et klassisk og let retro udtryk med det brede acetat. Den går aldrig rigtigt af mode.

Clubmaster

Man kunne godt tro, at Clubmaster-solbrillen egentlig er ældre, end den er. Den er blot inspireret af ungdomsoprøret i 1960'erne, men er først designet i 1986. Ray-Ban®s clubmaster har en karakteristisk facon, som signalerer intellektuel coolness.

Round

Ray-Ban® Round er designet i 1989 og er blevet båret af nogle legender gennem tiden og bliver stadig båret af legendariske personligheder. Der findes efterhånden et utal af flotte farvekombinationer på den ikoniske solbrille, så der er helt sikkert også en farve, der passer til dig.

Prøv briller og solbriller fra Ray-Ban® hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller og solbriller fra Ray-Ban®? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Hvis du ikke har brug for styrke i dine solbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi den butik, der ligger tættest på dig. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.