CARRERA – Briller og solbriller med et touch af racerløb

CARRERA er synonymt med pioner design og fremragende kvalitet. Brillerne og solbrillerne fra CARRERA står ud fra mængden med deres meget karakteristiske designs, og det har de gjort siden år 1956.

CARRERA passer godt til en aktiv livsstil og bliver ofte forbundet med sport og motorløb. CARRERA er nemlig opkaldt efter det mexicanske racerløb, Carrera Panamericana Det er også derfor, at CARRERAS slogan også er ”Racing since 1956”.

​Med CARRERA får du smarte briller, hvor der er f0kus på detaljerne, men bestemt også et særligt udtryk. Brillerne fra CARRERA er for dem, der ikke er bange for at vise, hvad de mener, og hvem de er. Samtidig understreger brillerne personlig elegance og stil i verdensklasse.

Vi forhandler CARRERA i vores butik i Svendborg. 

Prøv briller og solbriller fra CARRERA hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller fra CARRERA? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Har du nogle spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.