Butikken i Svendborg

Svendborg er en by, der har noget til enhver smag, og sådan er det også i vores forretning i Gerritsgade. 

Vores udvalg af stel spænder vidt fra de kendte danske mærker til de internationale brands, samtidig med at vi har mange forskellige former og udtryk i alle vores stel. Så der er helt sikkert et stel, som også passer til dig.

Hvis du er mere til kontaktlinser, har vi en kontaktlinseklinik, hvor vores dygtige kontaktlinsespecialister står klar til at tjekke dine øjne og finde de helt rigtige linser til dig.

På vores værksted har vi mulighed for at slibe glas i hånden og lave snørklede reparationer, hvilket vi er meget stolte af, at vi har muligheden for i vores butik.

Vi er et team, som gør meget ud af at have det godt sammen, så det vil du også kunne mærke, når du besøger vores forretning. Det gør, at vi er nede på jorden og kan være nærværende med dig, så du føler dig set under dit besøg hos os.

Vi gør altid vores bedste at give plads til alle vores kunder og deres behov, og vi arbejder altid tæt sammen for at skabe de bedste løsninger til dig.

​Vi giver dig altid professionel rådgivning, der bygger på mange års erfaring, forståelse og ærlighed.

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Svendborg.

Vores medarbejdere​

Thomas - Butikschef, aut. optiker og kontaktlinseoptiker​

Thomas har tidligere været ansat hos os i godt 8 år, inden han skiftede til Nyt Syn i Odense for 2,5 år for at prøve noget nyt. Men det var også muligheden for noget nyt, som fik ham tilbage under vores vinger i september 2021. For da han rejste fra os var han ikke chef, men det er han nu i vores butik i Svendborg. Udover at være en dygtig optiker, som både laver briller, værkstedsarbejde og kontaktlinser, elsker Thomas at snakke med kunder både om optikfaglige ting, men også mere personlige ting, så han ser hele mennesket bag og dermed kan give den bedste service. 

Merete – aut. optiker og kontaktlinseoptiker

Merete har 36 års erfaring som autoriseret optiker. Udover at lave synsprøver er hun både værkstedsoptiker og kontaktlinseoptiker. Merete elsker at have med folks forskellighed at gøre. Derfor er hun god til at sætte sig ind i dine behov, så du kan få de bedste løsninger til dit syn, både når det gælder brillestel, glas og kontaktlinser. 

Susanne – aut. optiker, kontaktlinseoptiker og svagsynsoptiker

Susanne, der også bare kaldes Sus af mange, har arbejdet for Optiker Finn Ravn i 25 år. Sus elsker at være i butikken, hvor hun møder alle vores søde kunder og kan hjælpe dem med at finde de helt rigtige briller og glas. Herudover er Sus uddannet svagsynsoptiker, som laves til personer, der har mindre end 30 procent syn som følge af sygdomme eller aldersforandringer i øjnene. Sus understøtter også vores linseklinik som kontaktlinseoptiker.

​Stine – aut. optiker og kontaktlinseoptiker

Stine blev udlært optiker i år 2013. Hun er en dygtig synsprøveoptiker, men herudover er hun både værkstedsoptiker og kontaktlinseoptiker. Stine blev optiker, fordi hun gerne ville hjælpe andre. Hun går derfor rigtigt meget op i at hjælpe dig med sine synsproblemer og give dig en personlig løsning på dem.

Heidi K – assistent

Heidi hjælper med at få alle andre ting til at spille, så vores optikere og optikerassistenter kan fokusere på vores kunder. Det er opgaver som at holde butikken ren og pæn, gå forskellige ærinder eller sørge for posten bliver sendt. Hun har været ansat hos os i 11 år, og hun har en stor andel i, at hverdagen i vores butik fungerer godt.

Dorte – Optikerassistent​​

Dorte har været i optikerbranchen 7 år, men har arbejdet i salgsbranchen i flotte 30 år. Hun sætter en stor ære i, at give en god og personlig service. Hun elsker udfordringen ved kundernes forskellighed, og hun er god til at sætte sig ind, i dine behov når det gælder brillestel samt retning af stel.

Dorte står altid med et smil på læben, og er klar til at finde den helt rette brille eller solbrille til dig.

Britta – Optikerassistent​

Britta har mere end 20 års erfaring i branchen, hvor hun har arbejdet både i Holbæk og Sorø. Hun har et omfattende kendskab til brillestel, både fra et indkøbsperspektiv og i forhold til at finde stel, der klæder forskellige ansigter. Med en skarp sans for detaljer går Britta langt for at finde det perfekte brillestel og de ideelle solbriller til hver enkelt kunde. Og hun sørger altid for, at kunden forlader butikken glad og tilfreds.

But​ikkens åbningstider​

​Mandag - torsdag

​09:30-17:30

Fredag

09:30-18:00

Lørdag​

09:30-14:00

Skriv til butikken i Svendborg

​Skriv gerne til os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brands vi forhandler i Svendborg