Tom Kristensen – solbrillerne fra en racerkører

Tom Kristensen solbriller er blevet til gennem et samarbejde mellem PREGO og den kendte, danske racerkører, Tom Kristensen.

Tom Kristensen har som den eneste i verden vundet Le Mans 9 gange, og han er også tidligere verdensmester.

Alle Tom Kristensen solbriller er fremstillet i de bedste materialer i høj kvalitet. Stellene er eksempelvis produceret i eksklusive materialer som kulfiber, aluminium, acetat og stål, som både sikrer en god holdbarhed, men også komfort i stellet.

Glassene i Tom Kristensen solbrillerne er helt unikke. Alle modeller kan vælges med det unikke kontrast-forøgende Tom Kristensen driving-glas eller et polariseret solglas med antirefleks.

De originale Tom Kristensen solglas har lasergraveret Tom Ks signatur i øverste hjørne.

Vi sælger Tom Kristensen solbrillerne i vores forretning i Svendborg,

Prøv solbriller fra Tom Kristensen hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med solbriller fra Tom Kristensen? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Hvis du ikke har brug for styrke i dine solbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi butikken i Gerritsgade 15. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.