PREGO – Godt dansk håndværk med bæredygtigt islæt

Danske PREGO er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel, og PREGO sætter hver sæson nye standarder for, hvad man kan forvente af en solbrille.

Stellene er håndlavede i så høj en kvalitet, at de er skabt til at sætte solglas med styrke i.

Hvert PREGO-stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og hvor designet tillader det, er stængerne monteret med “stop- hængsel”, så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når solbrillen foldes sammen.

​PREGO er også et godt alternativ til den miljøbevidste forbruger. For hver solgt solbrille sikrer PREGO nemlig, at 4 kg plastik ikke ender i verdenshavene. Dette sker gennem deres samarbejde Plastic Bank, hvor de endda også har forpligtet sig til at fjerne 20.000 kg plastik på 2 år.

Vi forhandler kun solbriller fra PREGO i vores butikker Odense og Svendborg. 

Prøv briller og solbriller fra PREGO hos Optiker Finn Ravn i Svendborg og Odense

Er du interesseret i at få et skarpt syn med solbriller fra PREGO? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg eller Odense. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.