Sportsbriller til den aktive brillebærer

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige sportsbrille

Dyrker du sport, og har du derfor brug for at finde en sportsbrille, der kan sikre dig et perfekt udsyn, mens du løber, cykler eller dyrker en helt tredje form for sportsgren? Så står vi hos Optiker Finn Ravn klar til at hjælpe dig.

Vi forhandler et bredt og varieret udvalg af sportsbriller, og vi hjælper dig gerne med at finde lige netop den brille, der passer til dig og din sport. Det kan for eksempel være, at du har brug for sportsbriller med styrke, eller at du har brug for sportsbriller med læsefelt.

Vi har det største udvalg af sportsbriller i vores butik i Odense. 

Stort udvalg af sportsbriller

Sammen finder vi det helt rigtige par til den rette pris, og du har tilmed mulighed for tage dem med hjem og prøve dem af derhjemme. Du skal bare besøge en af vores tre butikker på Fyn i enten Kerteminde, Odense eller Svendborg.

Vores primære mærke inden for sportsbriller er Oakley. Oakley laver de ultimative sportsbriller og har deres egen teknologi i deres glas, så glassene målrettes den sport du dyrker – uagtet om det er golf, landevejscykling eller mountainbike i skov.

Vi lytter til dine behov

Vi er utrolig opmærksomme på dine behov, og det gælder i særdeles, når du skal bruge sportsbriller. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at lytte til dine ønsker og forventninger til brillerne, samt i hvilken sammenhæng du skal bruge dem.

Vi bruger den nødvendige tid på at vise dig en række forskellige forslag til brillestel, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige sportsbrille. Det er rigtig vigtigt at brillen sidder ordentligt og blive, hvor den skal.

Vi sælger dig ikke noget, du ikke har brug for

Vi lægger vægt på ærlighed og på, at vi selv skal kunne stå inde for det, vi sælger. Derfor sælger vi ikke noget til dig, som du ikke har brug for. 

Er du mere til sport i TV’et? Bare rolig, vi kan også hjælpe med en TV-brille.