Gratis synstest i alle vores afdelinger

Få tjekket dit syn hos os

Er du i tvivl om, hvor godt dit syn er, eller har du en mistanke om, at du har brug for briller? Så kan du med fordel besøge en af vores butikker på Fyn, hvor du altid kan få foretaget en gratis synstest.

Vi har butikker i henholdsvis Kerteminde, Svendborg og Odense, hvor du har mulighed for at få lavet en gratis synstest.

Ved vores gratis synstest starter vi altid med at tjekke dit syn på vores hurtigtester. Med vores hurtigtester kan vi på 2 minutter få gode indikationer på, om du har brug for en fuld synsprøve. Den fulde synsprøve er naturligvis også gratis, men tager omkring 30 minutter, da flere ting undersøges i dybden. 

Derfor kan det godt betale sig at få foretaget en synsprøve

Vores syn ændrer sig løbende i takt med alderen. Derfor har vi hos Optiker Finn Ravn valgt at tilbyde en gratis synstest til alle vores kunder, da vi således kan sikre os, at vores kunder altid kommer hjem med en brilleløsning, der har den rigtige styrke.

Har du briller? Så anbefaler vi, at du får testet dit syn mindst hvert andet år.

Vi tilbyder også gratis linsekontrol. Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen, at du får en linsekontrol hvert år, ellers må vi ikke give dig nye linser.

Kontakt os og bestil en tid til en gratis synstest

Kunne du tænke dig at bestille en tid til en gratis synsprøve hos os, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, kigge forbi en af vores butikker eller til at bestille en tid online via vores bookingformular, som du finder her.

Bemærk venligst, at din tidsbestilling først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse på din tid fra os.

Kontakt os med dine spørgsmål

Har du spørgsmål til synsprøven eller dit syn generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller sende en e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig.