Butikken i Odense

Butikken i Odense er den ældste og den største af vores tre forretninger. Den er centralt placeret i Odense centrum i hyggelige Kongensgade.

Her kan der godt være lidt fart over feltet, fordi så mange søde kunder besøger os hver dag. Men derfor har vi stadig tid til dit besøg og tager os tiden til at lære dig at kende, så vi bedst muligt kan hjælpe.

Vi har et stort udvalg af brillestel, sportsbriller og solbriller. Det betyder, at vi har lidt til enhver smag – lige fra det klassiske og sofistikerede til det farverige og modige valg.

Vores forretning i Odense har også et stort værksted, hvilket giver os de bedste muligheder for at slibe glas til briller selv, reparere briller og lave service på briller. 

Vi vil altid have høj kvalitet i de produkter, du får med ud ad døren, og det kan vi sikre bedst, når vi selv har en finger med i spillet i arbejdet. Derfor er håndværk og præcision nøgleordene, når vi har dine briller i vores hænder.

Vi har også en stor kontaktlinseklinik, hvor vi har en fast kontaktlinsespecialist på fuldtid til at tage linsekontroller og finde de rigtige linser til vores linsekunder.

Parkering

Husk, at du som kunde kan parkere helt gratis på en af vores fem parkeringspladser bag butikken, når du besøger os. Du kommer til parkeringspladserne ved at dreje ned ad Grønnegade fra Vindegade, videre ned ad Kongestien, hvor du kører helt ned i bunden til du kan se vores forretning. Det er de første fem pladser mod venstre fra døren, du må holde på.

Når du har parkeret, skal du hente en parkeringstilladelse i butikken, som vi laver til dig.

Vores medarbejdere​

Søren - Salgschef, aut. optiker og svagsynsoptiker

Søren har været butikschef i Odense, siden han overtog ejerskabet over Finn Ravn butikkerne sammen med Michael Østergaard i år 2012. Han har desuden erfaring som chefoptiker fra Profil Optik i Tarup Centeret og har tidligere været ansat hos Finn Ravn i 90’erne. Søren er, udover at være en dygtig optiker med et godt øje for stel i høj kvalitet, også den i vores forretning, som ved mest om sportsbriller med og uden styrke.

Per – aut. optiker

Per har arbejdet hos Finn Ravn siden 2001. Faglighed er i højsædet for Per. Han er udover at være en dygtig optiker en rigtigt god værkstedsoptiker. Han er vores specialist i håndslibning af glas og snørklede reparationer af briller. For Per er nøjagtighed og præcision ekstremt vigtigt, når han laver dine briller klar. 

Brian – Chefoptiker, aut. optiker og kontaktlinseoptiker

Brian er udlært hos os og har i alt været ansat her i 7 år nu. Derfor er hans måde at være optiker på præget meget af vores kerneværdier, som høj faglighed, personlig betjening og kvalitet. Han har en god forståelse for dine behov, så han altid kan give dig den bedste vejledning i stel og glas. Brian understøtter også linseklinikken som linseoptiker, og kan derfor også vejlede dig omkring kontaktlinser. 

Birgitte – aut. optiker og kontaktlinseoptiker

Birgitte har arbejdet hos Optiker Finn Ravn i mere end 40 år og er derfor en af vores mest erfarne optikere i huset. Hun har specialiseret sig i kontaktlinser og er gennem tiden blevet en dygtig kontaktlinsetilpasser. Derfor sidder hun også til hverdag og passer vores kontaktlinseklinik og sørger for, at alle vores linsekunder ser skarpt og har linser, der passer til deres øjne.

Charlotte – Optikerassistent

Charlotte har været ansat hos os i 14 år og har i alt 27 års erfaring fra optikerbranchen som optikerassistent. Hun er specialist i at vælge de rette faconer og farver i brillestel og solbriller til vores kunder. Hun har et godt øje for, hvad der passer til vores kunder, og derfor står hun også for mange af vores indkøb af brillestel og solbriller. Herudover hjælper hun også med forskellige administrative opgaver. 

Dorte – Optikerassistent

Dorte har været i optikerbranchen 7 år, men har arbejdet i salgsbranchen i flotte 30 år. Hun sætter en stor ære i, at give en god og personlig service. Hun elsker udfordringen ved kundernes forskellighed, og hun er god til at sætte sig ind, i dine behov når det gælder brillestel samt retning af stel.

Dorte står altid med et smil på læben, og er klar til at finde den helt rette brille eller solbrille til dig.

Butikkens åbningstider​

​Mandag - onsdag

10:00-17:30

Torsdag

​10:00-18:00

Fredag

10:00-18:30

Lørdag

10:00-14:00

Første lørdag​

10:00-15:00

Skriv til butikken i Odense

​Skriv gerne til os, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brands, vi forhandler i Odense