Solbriller der beskytter dine øjne med stil

Beskyt dine øjne mod solen

Dine øjne har brug for beskyttelse mod solens skarpe og skadelige stråler. På samme måde som huden kan blive solskoldet, kan øjnene også tage skade af solens stråler. For meget ubeskyttet eksponering kan skade øjenlågene, hornhinden og øjelinsen.

Derfor er det vigtigt, at du investerer i et par gode solbriller- uanset om det skal være med eller uden styrke. Hos Optiker Finn Ravn har vi et stort sortiment af solbriller med styrke og solbriller uden styrke til både damer og herrer. Sammen med dig finder vi et par solbriller, som passer perfekt til dig.

Vi tilpasser dine solbriller, så de passer til dine ønsker og det, du skal bruge solbrillen til. Når du køber solbriller hos os, får du gratis service såsom rensning og tilretning, så dine solbriller altid sidder behageligt. 

Find din stil og dyrk dit image med solbriller

Solbriller er dog ikke kun et praktisk værn mod solens stråler. De er i høj grad med til at definere din stil, din type og dit image. Hos Optiker Finn Ravn har vi butikker flere forskellige steder på Fyn i henholdsvis Svendborg, Kerteminde og Odense, hvor du løbende vil kunne finde gode tilbud på solbriller til en god pris.

​​

Vi har mange andre mærker, du kan vælge i mellem inden for sports- og modesolbriller. ​Derudover har vi også et stort udvalg af briller og kontaktlinser.​​ ​

Her kan du opleve vores spændende udvalg af solbriller fra kendte brands som for eksempel:

Kontakt os med dine spørgsmål eller kig forbi

Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment af solbriller, priser eller andet, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker eller til at kontakte os enten på telefon eller e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig.