Karen Simonsen – Danske designersolbriller

Den kendte danske tøjdesigner Karen Simonsen, som står bag Munthe + Simonsen og KarenbySimonsen, er mennesket bag denne moderigtige kollektion af solbriller, som er designet til den modebevidste kvinde.

Samarbejdet mellem PREGO og Karen Simonsen startede i 2014 og kører nu på sit 7. succesfulde år.

Karen Simonsen tager trends fra sit tøj-univers og fører dem over på sine solbriller. På den måde bliver en solbrille fra Karen Simonsen det uundværlige accessory til at fuldende dit look.

Solbrillerne er designet af Karen Simonsen og produceret af danske PREGO, som har mere end 50 års erfaring med at lave kvalitetsfyldte solbriller.

Solbrillerne fra Karen Simonsen forhandler vi kun i vores butik i Svendborg.

Prøv solbriller fra Karen Simonsen hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med solbriller fra Karen Simonsen? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.​

Hvis du ikke har brug for styrke i dine solbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi butikken i Gerritsgade 15. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.