Vores services​

1. ​

​Fri service på briller og solbriller købt hos os

Livet er bare for kort til briller, der driller! Med fri service kan du altid komme forbi en af vores butikker og få justeret og efterspændt brillen, hvis brillen er blevet slået ud af kurs, eller stangen lige skal strammes efter. Vi skifter også gerne næsepuderne til nye helt uden beregning. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig med selv det mindste – også hvis brillerne bare skal pudses. Og hvis de trænger til lidt mere end en pudsning, kan vi give dem en ultralydsrens, som kan fjerne selv det mindste skidt. Når du har købt en brille eller solbrille hos os, har du fri service i hele brillens levetid. 

2. ​

​Mulighed for at låne stel med hjem, så du har god tid til at mærke efter, hvad der passer til dig

​Vi ved, hvor svært det kan være at tage den helt en beslutning om en brille, når det er et ”smykke”, du skal gå med meget af tiden. Brillen er jo ikke noget, man skifter som et stykke tøj eller et par øreringe, og derfor bliver den også en stor del af dig og din identitet. Vi vil altid hjælpe dig med at finde nogle gode forslag til din kommende brille, men nogle gange skal man bare bruge lidt mere tid til at mærke efter, hvilken brille der er den helt rigtige. Derfor tilbyder vi, at du helt gratis kan låne 1-5 stel med hjem, så du kan se dig selv i dine egne omgivelser, måske få hjælp til at vælge af dine nærmeste og tage tiden til at mærke efter.

3. ​

​Produktgaranti

​Selv de bedste brillestel og glas kan gå i stykker. Derfor giver vi naturligvis 24 måneders garanti på begge dele iht. gældende lovgivning. Garantien dækker alle fabrikationsfejl. Vi bestræber os altid på at reparere inden for 14 dage. 

4. ​

Altid gratis synstest

Er du i tvivl om, hvor godt dit syn er, eller har du en mistanke om, at du har brug for briller? Så kan du med stor fordel besøge af vores butikker, hvor du har mulighed for at få foretaget en gratis synstest. Vi starter altid på vores hurtigtester, som tjekker, hvordan dine øjne spalter lys. På den måde kan vi på 2 minutter få nogle gode indikationer på, om dine styrker har ændret sig, og om der er et behov for at tage en fuld synsprøve. Synsprøven er selvfølgelig også gratis, men tager omkring 30 minutter, fordi flere ting undersøges mere i dybden.​

5. ​

​​Prøvelinser i 10 dage – helt gratis

Kontaktlinser skal passe til dine øjne og være komfortable at have på. Derfor skal du ofte bruge lidt tid på at prøve lidt forskelligt, så vi finder den helt rigtige kontaktlinse til dine øjne. Derfor tilbyder vi altid 10 dages prøvetid på kontaktlinser uden beregning. Og ofte helt op til 30 dage, hvis der er brug for det. Vi tager et mindre gebyr ved afprøvning af speciallinser. 

6. ​

​​Rente- og gebyrfri delbetaling

​Vi ved, at briller ikke altid er det billigste, man kan købe i denne verden. Derfor kan det være rart at dele betalingen af dine briller ud på 12 eller 24 måneder. Der er ingen udbetaling, og du betaler hverken gebyrer eller renter på dit brillekøb. De samlede kreditomkostninger er derfor 0 kr. Vi tager gerne en snak om diverse finansieringsmuligheder, afhængigt af dit brillebehov. Du ansøger om finansieringen i samarbejde med en af vores medarbejdere i vores forretninger.