Celine – Fransk kvalitetsmode til den stilfulde kvinde

Celine er et luksusbrand, der blev grundlagt i 1945 af Celine Vipiana og hendes mand, Richard. Mærket har franske rødder og er mest kendt for sine solbriller og brillekollektion, der afspejler inspirerende designs og trendy stilarter.

Efter anden verdenskrig startede Celine som en børnetøjsbutik i Paris. Det var første skridt mod skabelsen af et luksusbrand med lædervarer, briller og solbriller. Celine Vipiana var selv designeren indtil 1997, da Michael Kors, en amerikansk modedesigner, overtog som kreativ direktør, og skabte brandet om til en yderst succesrig virksomhed. Celine blev en del af LVMH-gruppen i de sene 1990ére – sammen med andre store brands.

Celines solbriller og brillestel er især kendt for at være lavet i lækkert italiensk acetat, som i dag er en af Celines karakteristika. Herudover er kollektionen præget af feminine og smukke faconer, som altid vil være det stilsikre valg til den modebevidste kvinde. Hvert eneste år formår Celine gang på gang at få skabt moderne klassikere og nye stærke tendenser. Det betyder, at deres sortiment spænder bredt og rummer cat eyes, store briller og de briller, der er noget helt for sig selv.

Hver eneste dag kan man se solbriller fra Celine på kvinder i hele verden, der gerne vil have mere luksus i livet. Så hvis du også gerne vil have høj kvalitet og en stilsikker solbrille eller brille, skal du bestemt overveje en fra Celine.

Prøv solbriller og briller fra Celine hos Optiker Finn Ravn i Odense

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller eller solbriller fra Celine? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Odense. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.