Marc Jacobs – til de modebevidste kvinder

Marc Jacobs er et brand, der er placeret i high-end luksusmarkedet. Marc Jacobs brille- og solbrillekollektion er karakteriseret ved sofistikerede og faconer med et retro udtryk. Marc Jacobs er kendt for sin eksklusive og glamourøse stil, hvilket også afspejler sig i deres briller og solbriller.​

Marc Jacobs kan give et indtryk af en klassisk og til tider diskret kollektion, der dog skaber et raffineret billede, som forstærkes af deres store fokus på brug af materialer af høj kvalitet og øjne for detaljer.

Brillerne og solbrillerne fra Marc Jacobs skabt til modebevidste kvinder i alderen 25 til 45 år, der ønsker at skabe deres egen stil, som passer til deres personlighed.

Prøv briller og solbriller fra Marc Jacobs hos Optiker Finn Ravn i Svendborg

Er du interesseret i at få et skarpt syn med briller eller solbriller fra Marc Jacobs? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i vores butik i Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.