Ørgreen – Dansk design i stærke materialer

Ørgreen er designerbriller i den højeste kvalitet og stærke materialer. 

Ørgreen er kendt for sin karakteristiske stil og innovative farvekombinationer. Med grundlæggelsen i København i 1997 er deres mål at designe stærke og tidløse stel til kvalitetsbevidste individer over hele verden.

Ørgreens kollektion indeholder både briller og solbriller, som fremstillet i titanium og beta-titanium, der er ædle metaller i en fremragende kvalitet. Dette gør, at deres stel holder i længden. 

Kollektionerne er designet og udviklet i Danmark og håndlavet i Japan. Ørgreen er kendt og respekteret for høje standarder og uigenkaldelig kvalitet.

Ørgreen er dansk design, når det er bedst. De værdier og standarder, der blev fastsat i 50’erne og 60’erne af internationalt anerkendte designere som Arne Jacobsen og Louis Poulsen – innovation, kvalitet, minimalisme og rene linjer – findes i alle Ørgreens stel – dog med et Ørgreen twist, der består af unikke detaljer og en subtil hånd, inspireret af gadekultur, ekstremsport og klassiske biler.

Ørgreens æstetik er legende, dynamisk og nogle gange let provokerende, men aldrig arrogant. Det handler om at trække på traditioner, vove at udfordre dem og sætte en ny dagsorden. I stedet for at bygge videre på flygtige trends, er Ørgreens unikke stil og linjer genkendelige og vil altid forblive konsekvent gennem deres designs, som er tidløse, men aldrig uden historie.

Vi forhandler Ørgreen i alle vores tre forretninger i Odense, Kerteminde og Svendborg.

Prøv briller fra Ørgreen hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med brillerne fra Ørgreen? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.