Maui Jim – Solbriller med de perfekte solglas

Maui Jim blev startet i 1980 i Lahaina i Maui på Hawaii og er nu en amerikansk baseret producent af solbriller, der holder til i byen Peoria i Illinois. Maui Jim startede sin rejse på et hotel på Hawaii, men ekspanderede kraftigt, og blev opkøbt af RLI Vision, der heldigvis har fastholdt både visionen og produktkvaliteten.

Navnet “Maui Jim” stammer fra navnet på en papegøje, der tilhører en af grundlæggerne. Den fungerer stadig som virksomhedens maskot og logo.

Kendetegnende for Maui Jims solbriller er UV-beskyttelsen, den effektive polarisering og måden at fremhæve kontraster på. Det er alt sammen egenskaber, der kan tilskrives oprindelsen på en stillehavsø, Hawaii. Her var der fyldt med surfere og solelskere, så markedet var stort, og Maui Jim lykkedes virkelig med at skabe solbriller med glas, der kunne opfylde alle de krav, som en surfer kunne stille til et par solbriller.

I dag fås Maui Jim i et utal af smarte og funktionelle stel med en lang række overflader og farver, med hver deres særlige fordele og egenskaber. Alle vores Maui Jim solbriller kan laves med enkeltstyrke- og flerstyrkeglas efter din synsprøve. Så med Maui Jim får du den perfekte solbrille, der passer både til dit syn og dine behov.

​Maui Jim har udviklet den revolutionerende POLARIZEDPLUS2® teknologi i deres solbrilleglas, hvilket betyder, at du får:

  • ​Fjernet 99,9% af det blændende lys fra solen og dine omgivelser
  • ​Blokeret 100% for skadeligt UV-lys
  • ​Farveforbedrende glas, som øger kontrasten og farverne
  • ​Blokeret for generende reflekser fra bagsiden af solglasset
  • ​Vand- og skidtafvisende overflade
  • ​Optiske glas, der sikrer dig et helt klart syn uden forvrængninger.

Prøv solbriller fra Maui Jim hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med solbriller fra Maui Jim? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Hvis du ikke har brug for styrke i dine solbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi den butik, der er tættest på dig. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.​