Tom Ford – Luksus design i god kvalitet

Tom Carlyle Ford er manden bag brandet Tom Ford. Tom Ford er en amerikansk mode designer, filmdirektør, manusforfatter og filmproducent. Han lancerede sit eget luksusmærke i 2006, idet han tidligere havde fungeret som den kreative direktør hos Gucci og Yves Saint Laurent.

I april 2005, et år efter han havde forladt Gucci Group, meddelte han grundlæggelsen af Tom Ford brandet. En beauty- og brillekollektion blev lanceret i 2005 og 2006. I april 2007 åbnede den første betjente butik i New York, sammenfaldende med debut af signaturen TOM FORD Menswear og Accessory Collection.

I dag har Tom Ford for alvor slået sit navn fast. Hans briller og solbriller er populære over hele verden og ses af mange som et must-have for det modebevidste menneske. Brillerne er et ekstravagant miks af høj kvalitet og nytænkte klassiske designs.

Tom Fords kollektioner består af en masse forskellige nuancer, designs og farver. Stellene er i lette materialer med designs, som følger modens tendenser. Der er derfor noget for alle hos Tom Ford; hvad enten du er den vovede, stilrene eller tilbagelænede type. Hos Tom Ford kan du kort og godt finde en brille til ethvert moderne individ.

Vi sælger briller fra Tom Ford i Odense og Kerteminde, samt solbriller fra Tom Ford dog kun i Odense.

Prøv briller og solbriller fra Tom Ford hos din lokale Optiker Finn Ravn

Er du interesseret i at få et skarpt syn med brillerne og solbrillerne fra Tom Ford? Så er det den bedste idé at starte med at bestille en tid til en synsprøve i en af vores butikker i Odense eller Kerteminde. Så vil vores autoriserede optikere udmåle dine præcise styrker og sørge for, at du får de bedste muligheder for at kunne se skarpt i din hverdag.

Hvis du ikke har brug for styrke i dine Tom Ford-solbriller og blot vil se skarp ud, så kigger du bare forbi butikken i Kongensgade 4 i Odense. Så står vores personale klar til at hjælpe med at finde den solbrille, som passer bedst til dig.