VI FORLÆNGER VINTERUDSALGET – spar op til 70 % på briller, solbriller og sportsbriller

Er det ved at være tid til nye briller, solbriller eller sportsbriller?

Så er det måske nu, du skal slå til. Vi har nemlig forlænget vores vinterudsalg, så vi kan få plads til en masse forårsnyheder i det nye år. Du får store rabatter på et stort udvalg af briller, solbriller og sportsbriller i alle vores butikker. Det kan faktisk spare helt op til 70 %!

Vores butikker i Odense, Svendborg og Kerteminde har et stort udvalg af stel fra store internationale og danske brands, som alle er en del af udsalget. Og lige nu kan du få fingrene i lækre brillestel, solbriller og sportsbriller fra bl.a. Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Tommy Hilfiger og mange flere til stærkt nedsatte priser.

Vores dygtige optikere og optikerassistenter står klar til at hjælpe dig med at finde en smart brille, der passer til dig og dit ansigt. Ved samme anledning kan vi også få os en god snak om dit syn og dine behov i hverdagen.

Du er også velkommen til helt gratis at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem med andre outfits, i et andet lys eller få hjælp fra familie og venner.

Hvis du allerede nu ved, at du trænger til nye briller, anbefaler vi, at du starter med at få taget en synstest. Vores synstest er som altid ganske gratis. Det er bare en god idé at bestille tid til den. Det gør du enten ved at kontakte din lokale Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg eller Kerteminde eller ved at booke online her.

*Vores udsalg på briller, solbriller og sportsbriller gælder t.o.m. 22.01.2023. Det omfatter et bredt udvalg af brillestel, solbriller og sportsbriller, der er i butikken, men ikke bestillingsvarer. Rabat på brillestel opnås kun ved køb af komplet brille. Tilbuddet kan maksimalt benyttes to gange pr. kunde og kan ikke kombineres med andre tilbud og organiserede rabatter.