Vores fantastiske sommerudsalg er startet!

Er det ved at være tid til nye briller, solbriller eller sportsbriller?

Så er det måske nu, du skal slå til. Vi er nemlig startet vores sommerudsalg, så vi kan få plads til en masse efterårsnyheder efter sommerferien. Du får store rabatter på et stort udvalg af briller, solbriller og sportsbriller i alle vores butikker. Det kan faktisk spare helt op til 70 %!

Vores butikker i Odense, Svendborg og Kerteminde har et stort udvalg af stel fra store internationale og danske brands, som alle er en del af udsalget. Og lige nu kan du få fingrene i lækre brillestel, solbriller og sportsbriller fra bl.a. Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Tommy Hilfiger og mange flere til stærkt nedsatte priser.

Vores dygtige optikere og optikerassistenter står klar til at hjælpe dig med at finde en smart brille, der passer til dig og dit ansigt. Ved samme anledning kan vi også få os en god snak om dit syn og dine behov i hverdagen.

​​

Du er også velkommen til helt gratis at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem med andre outfits, i et andet lys eller få hjælp fra familie og venner.

Kig ind i en af vores butikker for at få fingrene i et brillestel med gode besparelser på. 

Det hele starter med en synsprøve

Hvis du allerede nu ved, at du trænger til nye briller, anbefaler vi, at du starter med at få taget en synstest. Vores synstest er som altid ganske gratis. Det er bare en god idé at bestille tid til den. Det gør du enten ved at kontakte din lokale Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg eller Kerteminde eller ved at booke online her.

*Gælder t.o.m. d. 14.08.2022 og omfatter et bredt udvalg af brillestel, solbriller og sportsbriller. Gælder ikke bestillingsvarer. Rabat på brillestel opnås kun ved køb af komplet brille. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og organiserede rabatter.