Sommerudsalg – sidste chance!

Sommeren er over os

Uanset om du er ved at pakke din kuffert til en tur sydpå eller ser frem til en ægte, autentisk dansk sommer med alt hvad den indebærer af gråvejrsdage og festivaler, er der måske et par nye briller i sigte?

Sommertiden er en helt særlig tid. De lange, lyse dage indbyder til socialt samvær, anledninger til at samles – og mulighed for lige at forkæle sig selv dét ekstra. Derfor kan du endnu nå at få glæde af vores store sommerudsalg, som lige nu synger på allersidste vers. Frem til den 4. august kan du spare op til 70 % på både briller, solbriller og sportsbriller.

Vi står klar i vores butikker i Odense, Svendborg og Kerteminde for at yde dig den allerbedste service og rådgivning. Her kan du gå på opdagelse i vores mange udsalgsvarer – hvor der både er stel fra de store internationale brands og små, lokale mærker. Alle i den høje kvalitet og flotte design, vi er kendt for at udvælge. 

​​

Med mærker som Ray-Ban, Tom Ford, Tommy Hilfiger og Marc Jacobs, er der helt sikkert noget, der falder i din smag. Og vi hjælper selvfølgelig gerne undervejs med blik for, hvad der passer til netop din ansigtsform og personlige stil.

Alt sammen med udgangspunkt i en gratis synsprøve, så vi sikrer, vi tager bedst muligt hensyn til dit behov og dine øjne. Book din synstest online eller i din lokale butik allerede i dag og bliv klar til dit næste sommereventyr!

*Tilbuddet gælder indtil den 4. august 2024 og omfatter et bredt udvalg af brillestel, solbriller og sportsbriller. Tilbuddet gælder ikke bestillingsvarer. Rabat på brillestel opnås kun ved køb af komplet brille. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.