SOMMERUDSALG – spar op til 70 % på briller!

Mens solens stråler danser over sommerhimlen, er det tid til at skifte til den lette sommergarderobe – måske endda med et helt nyt par briller? For sommeren er ikke kun en tid til at nyde de varme, lyse dage og endeløse nætter, men også en tid til noget nyt!

Derfor er det blevet tid til vores årlige sommerudsalg – hvor du kan spare op til 70 %! Så grib chancen nu, mens solen skinner, og spar stort på masser af briller, solbriller og sportsbriller i alle vores butikker.

Vores butikker i Odense, Svendborg og Kerteminde er fyldt op med stel fra både verdenskendte og lokale brands, og der er noget til alle sommerens arrangementer – uanset om du har brug for et par lækre solbriller til grillaftenen, sportsbriller til lange dage med de Olympiske Lege, europamesterskaberne eller touren, eller måske et par briller med styrke til kryds og tværs på altanen. Vi har stel fra Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Tommy Hilfiger og mange andre til priser, der giver dig sommerfugle i maven.

Vores erfarne medarbejdere står klar til at guide dig gennem de mange valgmuligheder – så du kan finde det perfekte par, der komplimenterer både dit ansigt og din sommerstil. Og mens vi finder dit match, kan vi tage en snak om dit syn og dine daglige behov – for vi ved, at disse ændrer sig gennem både livets og årets sæsoner.

Er sommergarderoben stadig i kælderen? Så er du meget velkommen til at prøve brillestellet derhjemme, hvor du kan sammensætte det med forskellige outfits og se looket med nye øjne – alt sammen helt gratis.

Det starter alt sammen med en synsprøve, så hvorfor ikke tage hul på sommeren allerede i dag? Bestil din gratis synstest hos Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg eller Kerteminde, eller book din tid online.

*Tilbuddet gælder indtil den 7. juli 2024 og omfatter et bredt udvalg af brillestel, solbriller og sportsbriller. Tilbuddet gælder ikke bestillingsvarer. Rabat på brillestel opnås kun ved køb af komplet brille. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.