Afbetaling af dine briller uden renter og gebyrer

Briller kan være en dyr post på budgettet, det er vi helt bevidste om. Men vi synes ikke, det skal være det, der stopper dig i at få et skarpt syn eller en smart brille. Derfor tilbyder vi hos Optiker Finn Ravn finansiering af dit brillekøb over 12 eller 24 måneder.

Det betyder, at du kan købe dine briller i dag, men dele betalingen ud på 12 eller 24 måneder, så betalingen kommer i mere spiselige bidder. Det fantastiske er, at det ikke koster ekstra for dig. Der er nemlig ingen udbetaling, og du betaler hverken gebyrer eller renter på dit brillekøb. De samlede kreditomkostninger er derfor 0 kr.

Vi tager gerne en snak om diverse finansieringsmuligheder afhængigt af dit behov for briller. Det vigtigste for os er, at det passer godt til dig og din hverdag. En af vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at ansøge om finansieringen i butikken. Du skal bare vælge den løbetid, der passer dig bedst. Du kan vælge at opdele dit køb i 12 eller 24 måneder, helt uden renter og gebyrer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg til en brillesnak. Vi deler gerne ud af vores gode råd om både, hvilke stel der kunne passe til dig og din stil, samt hvilke glas der opfylder dine synsbehov. For os handler det om at se HELE dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Optiker Finn Ravn.