Få 2 briller til 1 brilles pris

Hold fast i hat og (gamle) briller, for her er et brag af et tilbud, som vil tage dig med storm!

Vi er i fuld gang med at blæse priserne omkuld. Og lige nu kan du købe én styrkebrille, og så smider vi en ekstra med i puljen uden ekstra omkostninger.

Tilbuddet gælder alle vores briller, sportsbriller og solbriller med styrke. Vi ved nemlig, at stil er helt personlig. Derfor er det op til dig, hvordan du kombinerer vores 2 for 1-tilbud.

Måske vil du have én brille til hverdag og én til de vilde nætter? Måske trænger du til en ekstra makker til cykelturen? Eller måske vil du skærme dine øjne fra solens stærke stråler med både almindelige briller og solbriller med styrke? Kort sagt, du er chefen, og valget er dit!

Vores tre butikker i Odense, Kerteminde og Svendborg har alle et stort udvalg, der bare venter på at blive udforsket. Og vores dygtige kollegaer står klar til at lede dig gennem alle de valg, du skal træffe, så du finder de perfekte briller til din stil og smag.

Så hvorfor vente? Kom ned i en af vores butikker i dag – og få den ene brille med gratis, når du svinger dankortet på to komplette briller, solbriller eller sportsbriller med styrke.

Men vær hurtig, før tilbuddet forsvinder som solen på en forårsdag.

Tilbuddet gælder ved køb af komplet brille t.o.m. 26.05.2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Du får den billigste brille i din styrke uden beregning. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Tilbuddet kan benyttes 2 gange pr. kunde.

Kontakt os i dag

Vores autoriserede optikere er bl.a. specialister indenfor kontaktlinser, svagsynsoptik og klinisk optometri.

Vi ser frem til at give dig verdens bedste service.​