Køb dine briller på afbetaling – nul renter og gebyrer

Briller behøver ikke at være en økonomisk hovedpine. Vi forstår udmærket, at prisen på briller kan være en udfordring, men hos Optiker Finn Ravn er vi fast besluttet på at dit syn er essentielt for en god livskvalitet. 

Derfor finder du finansieringsmuligheder hos os, der gør det lettere for dig at få en helt ny synsoplevelse – uden at tømme opsparingen. Her får du dine drømmebriller i dag og spreder betalingen ud over 12 eller 24 måneder, uden ekstra omkostninger for dig! Ingen udbetaling, ingen irriterende gebyrer, og nul renter på din brillefinansiering. Kreditomkostningerne? Ja, du gættede rigtigt – 0 kr!

Vores dedikerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at ansøge om finansiering direkte i butikken. Så lad os tage en snak om, hvilken finansieringsplan, der passer bedst til dine behov. 

Vælg den løbetid, der passer til dig – om det er 12 eller 24 måneder, sker det uden bekymringer om renter og gebyrer.

Besøg os gerne i vores butikker i Odense, Kerteminde eller Svendborg til en hyggelig snak. Vi deler ikke kun vores ekspertise om stel og stil, men guider dig også til de perfekte glas, der imødekommer dine synsbehov. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen og gøre dine brilledrømme til virkelighed!