25 % rabat på alle solbriller

Foråret er kommet, og solen er begyndt at skinne og give lys længere og længere tid hver dag. Vi kan hurtigt blive enige om, at solens lys og varme er dejligt og giver os godt humør. Solen er også livgivende for vores planet og sørger for, at vi får D-vitamin. Solen har mange positive egenskaber, men dens UV-stråler er skadelige for vores øjne. Derfor anbefaler vi, at du får dig et par gode solbriller til at passe på dine øjne.

Hvis du ikke allerede har et par gode solbriller, så kan det være, det er nu, du skal slå til. Vi har nemlig tilbud på alle vores solbriller uden styrke i øjeblikket. Du får 25 % rabat på solbriller fra Ray-Ban®, Tom Ford, Marc Jacobs, Maui Jim og mange flere.

Vi har lige fået fyldt vores hylder op med en masse nyheder og selvfølgelig også med alle klassikerne, som aldrig går af mode. Du får 25 % på alle solbriller hos Optiker Finn Ravn t.o.m. d. 14. august 2022.

Hvilke solbriller passer til dit ansigt?

Hos Optiker Finn Ravn synes vi, det er sjovt at følge moden, når vi ser på solbriller. Men det er næsten mere vigtigt at se på, hvilken facon der klæder dit ansigt bedst. Samtidig med det, skal solbrillerne selvfølgelig også passe til din stil og din garderobe. Her får stellets tykkelse, detaljer, materiale, glasset og farver en stor betydning for det unikke udtryk, du får, når du tager solbrillerne på.

Uanset om du er på udkig efter smarte solbriller til rundt ansigt, du leder efter moderne solbriller i markante farver, eller du godt kunne tænke dig et par klassiske solbriller, står Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg og Kerteminde klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige par solbriller.​

Solbriller til rundt ansigt

Med et rundt ansigt skal du finde et par moderne solbriller, der giver dit ansigt lidt mere længde. Når det kommer til solbriller til rundt ansigt, bør du undgå de solbriller, der får ansigtet til at se bredere ud. I stedet bør du vælge et smallere stel, hvor stængerne er højt placeret og trækker opmærksomheden opad. Stellet kan også gå skråt opad ved kindbenene, så de bliver fremhævet.

Solbriller til ovalt ansigt

Hvis du har et ovalt ansigt, kan det være let at finde en smart solbrille til dig. Det ovale ansigt gør nemlig, at langt de fleste briller og solbriller passer til dig. Så skal du bare tage stilling til, hvad du godt kan lide, og det kan selvfølgelig også være svært nok i sig selv.

Solbriller til firkantet ansigt

Det firkantede ansigt bør blødes lidt op med ovale linjer. Helt runde stel kan give for stor en kontrast til en firkantet kæbe. Stellet bør heller ikke være for spidst i kanterne, men må gerne have lette skrå linjer opad, så fokus kommer op og væk fra kæberne.

Solbriller til hjerteformet ansigt

Det hjerteformede ansigt er bredest foroven og har smalle kæber og hage. Her handler det om at skabe større harmoni med et stel, der fylder lidt i højden – eventuelt med en kraftigere overkant. Stængerne må gerne sidde lavere. Store stel kan gøre underansigtet for smalt. Til gengæld er de runde, moderne solbriller rigtigt gode til netop denne ansigtsform.

​Vi giver 25 % på alle solbriller uden styrke t.o.m. 14.08.2022. Tilbuddet gælder ikke bestillingsvarer, og der må maksimalt købes tre par af hver kunde.

For at få 25 % på din næste solbrille skal du blot besøge Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg eller Kerteminde, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at dele ud af deres ekspertise i faconer, farver og glas til dig og dit ansigt. Dine øjne vil takke dig for det.