25 % rabat på solbriller

Kan det virkelig passe? JA! Kalenderen siger officielt forår – og inden længe kaster solen sit varme lys over os.

Skønt! Men det betyder også, at det atter er blevet tid til at beskytte øjnene mod solens skadelige UV-stråler. Og hos os kan du endda spare lidt på kistebunden i samme omgang.

Så hvis du endnu ikke har skaffet dig et par gode solbriller, er det NU, du skal slå til. Vi har lige nu tilbud på alle vores solbriller uden styrke, hvor du kan få 25 % rabat på mærker som Ray-Ban®, Tom Ford, Maui Jim og mange andre.

Vores sortiment bliver hele tiden opdateret med nye modeller – og så kan du altid få tidløse klassikere, der aldrig går af mode.

*Nyd godt af 25 % rabat på alle solbriller hos Finn Ravn indtil den 25. maj 2024.

Hvilke solbriller passer til dit ansigt?

Hos Optiker Finn Ravn er vi ikke kun nysgerrige på modens nyeste trends, vi elsker også at rådgive dig i, hvilke solbriller der komplimenterer netop dit ansigt.

Når vi hjælper dig med at vælge solbriller, tager vi højde for mere end bare det, der trender lige nu. Stellets tykkelse, finesser, materiale, glassets karakter og farvespil spiller alle en rolle i at skabe et unikt udtryk, der passer til dig.

Uanset om du er på jagt efter sofistikerede solbriller, der omfavner dit runde ansigt, drømmer om moderne briller i levende farver eller ønsker et tidløst par solbriller, er vi klar til at hjælpe. Vi er dedikerede til at finde det perfekte par solbriller, der ikke kun beskytter dine øjne, men også fremhæver din unikke personlighed og stil. 

Solbriller til rundt ansigt

Med et rundt ansigt skal du finde et par moderne solbriller, der giver dit ansigt lidt mere længde. Når det kommer til solbriller til rundt ansigt, bør du undgå de solbriller, der får ansigtet til at se bredere ud. I stedet bør du vælge et smallere stel, hvor stængerne er højt placeret og trækker opmærksomheden opad. Stellet kan også gå skråt opad ved kindbenene, så de bliver fremhævet.

Solbriller til ovalt ansigt

Hvis du har et ovalt ansigt, kan det være let at finde en smart solbrille til dig. Det ovale ansigt gør nemlig, at langt de fleste briller og solbriller passer til dig. Så skal du bare tage stilling til, hvad du godt kan lide, og det kan selvfølgelig også være svært nok i sig selv.

Solbriller til firkantet ansigt

Det firkantede ansigt bør blødes lidt op med ovale linjer. Helt runde stel kan give for stor en kontrast til en firkantet kæbe. Stellet bør heller ikke være for spidst i kanterne, men må gerne have lette skrå linjer opad, så fokus kommer op og væk fra kæberne