Sidste chance – 25% på alle solbriller

Foråret er kommet, og solen er begyndt at skinne og give lys længere og længere tid hver dag. Vi kan hurtigt blive enige om, at solens lys og varme er dejligt og giver os godt humør. Solen er også livgivende for vores planet og sørger for, at vi får D-vitamin. Solen har mange positive egenskaber, men dens UV-stråler er skadelige for vores øjne. Derfor anbefaler vi, at du får dig et par gode solbriller til at passe på dine øjne.

Endelig kan vi løfte sløret på årets helt store nyhed. Vi har nemlig fået Prada og Oliver Peoples på hylderne! Så hvis du ikke allerede har et par gode solbriller, så kan det være, det er nu, du skal slå til. Vi har nemlig tilbud på alle vores solbriller uden styrke i øjeblikket. Du får 25 % rabat på solbriller fra Prada, Oliver Peoples, Ray-Ban®, Tom Ford, Maui Jim og mange flere. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 16 august 2023.

Hvilke solbriller passer til dit ansigt?

Hos Optiker Finn Ravn synes vi, det er sjovt at følge moden, når vi ser på solbriller. Men det er næsten mere vigtigt at se på, hvilken facon der klæder dit ansigt bedst. Samtidig med det, skal solbrillerne selvfølgelig også passe til din stil og din garderobe. Her får stellets tykkelse, detaljer, materiale, glasset og farver en stor betydning for det unikke udtryk, du får, når du tager solbrillerne på.

Uanset om du er på udkig efter smarte solbriller til rundt ansigt, du leder efter moderne solbriller i markante farver, eller du godt kunne tænke dig et par klassiske solbriller, står Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg og Kerteminde klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige par solbriller.​

Solbriller til rundt ansigt

Med et rundt ansigt skal du finde et par moderne solbriller, der giver dit ansigt lidt mere længde. Når det kommer til solbriller til rundt ansigt, bør du undgå de solbriller, der får ansigtet til at se bredere ud. I stedet bør du vælge et smallere stel, hvor stængerne er højt placeret og trækker opmærksomheden opad. Stellet kan også gå skråt opad ved kindbenene, så de bliver fremhævet.

Solbriller til ovalt ansigt

Hvis du har et ovalt ansigt, kan det være let at finde en smart solbrille til dig. Det ovale ansigt gør nemlig, at langt de fleste briller og solbriller passer til dig. Så skal du bare tage stilling til, hvad du godt kan lide, og det kan selvfølgelig også være svært nok i sig selv.

Solbriller til firkantet ansigt

Det firkantede ansigt bør blødes lidt op med ovale linjer. Helt runde stel kan give for stor en kontrast til en firkantet kæbe. Stellet bør heller ikke være for spidst i kanterne, men må gerne have lette skrå linjer opad, så fokus kommer op og væk fra kæberne.