Kvalitetsbevidst optiker/optikerassistent søges til Optiker Finn Ravn

Vil du være en del af vores team?​

​Vi har rigtig travlt og vi har brug for flere hænder.

Derfor søger vi en dygtig optiker og/eller optikerassistent på 30-37 timer, som vil være en del af vores rejse. 

Dine arbejdsopgaver vil være, at:

 • Vejlede vores kunder i den bedste løsning for deres syn. Dette gælder lige fra at finde det perfekte stel til valget af de mest optimale glas til kundens behov.
 • Servicere vores kunder med alt fra tilretning af briller til udlevering af briller og linser – også når de bare skal have pudset brillerne.
 • Sørge for, at vores butik er pæn og indbydende for vores kunder at besøge

Vi sætter pris på, at du er:

 • Forstående og lyttende. Vores kunder er vidt forskellige mennesker med vidt forskellige behov eller udfordringer. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du kan udvise forståelse overfor mange forskellige billeder af verden.
 • Ærlig. Vi værdsætter ærlighed meget højt, både overfor hinanden i vores team, men især også overfor vores kunder. Vi vil gerne høre hinandens idéer og tanker. Derfor er det vigtigt, at vi har tillid til hinanden, så kunderne også føler sig trygge i vores hænder.
 • Fleksibel og omstillingsparat. Lige nu sker der mange nye ting for os, derfor skal du også være klar på de forandringer, som kan komme. Vi er åbne for at skabe unikke løsninger for vores kunder, hvilket kræver, at du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • En sjov og glad holdspiller. Humor er en meget vigtig del af vores hverdag. Vi giver sjove bemærkninger til hinanden og vores kunder, så det hele ikke bliver for alvorligt. Vi er også meget sociale og hjælper hinanden med forskellige opgaver i butikken, så vores kunder får den bedste oplevelse. Vi er nemlig alle på samme hold.

Hvad får du?

​​Du bliver en del af en 51 år gammel, lille, fynsk optikerkæde, som består af tre forretninger i Odense C, Svendborg og Kerteminde. Vi har et stort fokus på høj faglighed, personlig betjening af alle vores kunder og god kvalitet i alt, vi laver. Vores mål er at se vores kunder der, hvor de er. Det gør vi ved at skabe unikke løsninger, som passer præcist til vores kunders behov.

Du bliver også en del af et team, hvor vi går meget op i det sociale fællesskab. Vi har eksempelvis vores egen personaleforening, som sørger for flere sjove og festlige arrangementer i løbet af året. 

Vil du med på holdet?

​​Hvis du nu er blevet overbevist om, at du skal være med på vores hold og nye, spændende rejse, så skynd dig og send en ansøgning og et CV til indehaver, Michael Østergaard på: moe@finnravn.dk.

Vi søger nye dygtige hænder løbende, og inviterer derfor også til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Krav:

Optikerassistent

 • ​​Erfaring fra detailhandel.
 • Salgs- og/eller optikerassistentuddannelse er en fordel, men ikke et krav.

Optiker

 • Optometrist. Dansk autorisation som optiker.
 • Vedligeholdelse gennem optikpointgivende uddannelse.
 • Erfaring med værkstedsarbejde.