Månedslinser, der passer til dit syn

Vi hjælper dig med at finde de rette linser

Foretrækker du at bruge kontaktlinser frem for briller, og kunne du tænke dig et alternativt til de linser, som skal skiftes ud hver dag? Så kan månedslinser være et oplagt valg. Hos Optiker Finn Ravnstår vi klar til at hjælpe dig med at finde lige netop de linser, der passer til dine ønsker og behov, hvad enten det er månedslinser eller endagslinser.

Vi har butikker over hele Fyn i både Odense, Svendborg og Kerteminde, så besøg gerne en af vores butikker for personlig rådgivning og vejledning. 

Er månedslinser noget for mig?

Det er meget individuelt, om man foretrækker månedslinser eller linser, der skal skiftes ud hver dag. Der er dog en lang række fordele ved at anvende månedslinser, som du kan læse igennem og på baggrund heraf vurdere, om det kan være den rette løsning for dig. Er du fortsat i tvivl, står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning.

Fordelene ved månedslinser:

  • ​Du får linser med en høj komfort
  • ​De er lette at tage af og på
  • ​Det er det billigste valg i forhold til pris
  • ​Du kan i nogle tilfælde anvende linserne hele døgnet rundt
  • ​Du behøver kun at skifte linserne en gang om måneden

Kan man sove med månedslinser?

Det er ikke en selvfølge, at man kan sove med månedslinser. Men der findes linser, der er godkendt til at sove med. Disse kaldes døgnlinser. 

Vælger du almindelige månedslinser, så anbefaler vi, at du renser og desinficerer linserne i kontaktlinsevæske og lægger dem i et særligt kontaktlinseetui med væske i, når du går i seng. Ellers kan du risikere, at de tørrer ud og bliver mindre komfortable at have på.  

Kontakt os og book en tid

​Ring til os og book en tid til nytilpasning af linser. Det er ikke muligt at booke tid online, hvis du er ny linsebruger. Du skal derfor kontakte os for at få en tid, hvor vi også snakker om dine ønsker og behov samt sikrer, at du får de helt rette linser for dig. 

Er du fast linsebruger, kan du booke tid til linsekontrol her.