Få to briller til en brilles pris

Er det ved at være tid til nye briller?

Du har helt sikkert mere end et par sko og måske flere jakker, som passer til forskellige looks og lejligheder. Så hvorfor nøjes med et par briller? Du får nemlig en ekstra brille med i købet, når du køber en komplet brille, solbrille eller sportsbrille hos os. 

Vores butikker i Odense, Svendborg og Kerteminde er fyldt op med lækre brillenyheder. Du kan vælge frit mellem alle vores lækre stel, bl.a. fra Tom Ford, Ray-Ban, Tommy Hilfiger, WOOW, Lindberg, Fleye, Ørgreen og mange flere. 

Vores dygtige optikere og optikerassistenter står klar til at hjælpe dig med at finde en smart brille, der passer til dig og dit ansigt. Ved samme anledning kan vi også få os en god snak om dit syn og dine behov i hverdagen.

Du er også velkommen til helt gratis at låne brillestel med hjem, så du kan prøve dem med andre outfits, i et andet lys eller få hjælp fra familie og venner.

Kig ind i en af vores butikker for at gøre brug af tilbuddet med 2 for 1 på alle briller allerede i dag.

Det hele starter med en synsprøve

Hvis du allerede nu ved, at du trænger til nye briller, anbefaler vi, at du starter med at få taget en synstest. Vores synstest er som altid ganske gratis. Det er bare en god idé at bestille tid til den. Det gør du enten ved at kontakte din lokale Optiker Finn Ravn i Odense, Svendborg eller Kerteminde eller ved at booke online her.

*Tilbuddet gælder ved køb af komplet brille t.o.m. 29.05.2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Du får den billigste brille i din styrke uden beregning. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre.