Få to briller til en brilles pris

Ja, det lyder vildt. Vi ved det. Kan du virkelig få en gratis brille med i købet, når du køber en brille med styrke hos os? Svaret er ja!

Hos Optiker Finn Ravn kører vi nemlig lige nu med dette fantastiske tilbud, hvor du kan få 2 for 1 på alle vores briller, sportsbriller og solbriller med styrke.

Vi ved, at alle vores kunder og deres behov er forskellige. Derfor kan du frit vælge, hvordan din 2 for 1 kombination skal være. Det kan være, du gerne vil have en brille til hverdag og en til fest. Måske har du behov for en ekstra brille til læsning. Eller så vil du beskytte dine øjne i solen også og har brug for en almindelig brille og en solbrille med styrke. Valget er helt op til dig!

I vores tre butikker i Odense, Kerteminde og Svendborg har vi et stort udvalg af briller, sportsbriller og solbriller, og vores kompetente og professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette briller til dine behov.

Og det vil da være en god idé at slå til nu, hvor vi giver dig den billigste brille med i købet ved køb af to komplette briller, solbriller og/eller sportsbriller med styrke.

Det hele starter med en gratis synsprøve

Hvis du gerne vil gøre brug af vores fantastiske tilbud med 2 for 1 på alle briller, sportsbriller og solbriller, så er det en god idé at starte med en gratis synsprøve ved en af vores autoriserede optikere i Odense, Kerteminde eller Svendborg.

Synsprøven er som altid helt gratis, så du altid er sikker på at få den rigtige styrke i dine briller uden bekymring.

Du kan bestille tid til en gratis synsprøve her.

Tilbuddet gælder ved køb af komplet brille t.o.m. den 2. november 2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Du får den billigste brille i din styrke uden beregning. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Tilbuddet kan benyttes 2 gange pr. kunde.