​​Kvalitetsbevidst optiker søges

Vil du være med på vores rejse?

Verden er foranderlig, og lige nu forandrer vi os også. Optiker Finn Ravn er nemlig lige påbegyndt en spændende rejse, hvor der sker en masse nye ting for os og vores forretninger. Det er en rejse, vi glæder os til, men vi har brug for flere hænder, fordi vi har rigtigt travlt. Derfor søger vi en dygtig optiker til en stilling på 30-37 timer, som vil være en del vores rejse.

Dine arbejdsopgaver vil være, at:

 • Foretage synsprøver og kontaktlinsekontroller
 • Vejlede vores kunder i den bedste løsning for deres syn. Dette gælder lige fra at finde det perfekte stel til valget af de mest optimale glas til kundens behov.
 • Servicere vores kunder med alt fra tilretning af briller til udlevering af briller og linser – også, når de bare skal have pudset brillerne.
 • Sørge for, at vores butik er pæn og indbydende for vores kunder at besøge.
 • Lave værkstedsarbejde med alt fra reparationer af briller til slibning/montering af glas.

​Vi sætter pris på, at du er:

 • Forstående og lyttende. Vores kunder er vidt forskellige mennesker, med vidt forskellige behov eller udfordringer. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du kan udvise forståelse overfor mange forskellige billeder af verden.
 • Ærlig. Vi værdsætter ærlighed meget højt, både overfor hinanden i vores team, men især også overfor vores kunder. Vi vil gerne høre hinandens idéer og tanker. Derfor er det vigtigt, at vi har tillid til hinanden, så kunderne føler sig trygge i vores hænder.
 • Fleksibel og omstillingsparat. Lige nu sker der mange nye ting for os, derfor skal du også være klar på de forandringer, som kan komme. Vi er åbne for at skabe unikke løsninger for vores kunder, hvilket kræver, at du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • En sjov og glad holdspiller. Humor er en meget vigtig del af vores hverdag, vi giver sjove bemærkninger til hinanden og vores kunder, så det hele ikke bliver for alvorligt. Vi er også meget sociale og hjælper hinanden med forskellige opgaver i butikken, så vores kunder får den bedste oplevelse. Vi er nemlig alle på samme hold.

Krav:

 • ​Optometrist. Dansk autorisation som optiker.
 • ​Vedligeholdelse gennem optikpointgivende uddannelse.
 • ​Erfaring med værkstedsarbejde.
 • Erfaring med kundeservice og salg af briller

Kontaktperson

​Michael Østergaard

​​+45 20 12 45 78​

moe@finnravn.dk

Hvad får du?

Du bliver også en del af en næsten 50 år gammel, lille, fynsk optikerkæde, som består af tre forretninger i Odense C, Svendborg og Kerteminde. Vi har et stort fokus på høj faglighed, personlig betjening af alle vores kunder og god kvalitet i alt, vi laver. Vores mål er at se vores kunder der, hvor de er. Det gør vi ved at skabe unikke løsninger, som passer præcist til vores kunders behov.

Du bliver en del af et team, hvor vi går meget op i det sociale fællesskab. Vi har eksempelvis vores egen personaleforening, som sørger for flere sjove og festlige arrangementer i løbet af året.

Vil du med på holdet?

Hvis du nu er blevet overbevist om, at du skal være med på vores hold og nye spændende rejse, så skynd dig og send en ansøgning og et CV til indehaver, Michael Østergaard på moe@finnravn.dk.

Vi søger nye dygtige hænder løbende, og inviterer derfor også til samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.