Kvalitetsbevidst optiker søges til Optiker Finn Ravn​​

Går du op i din faglighed og at give en personlig og nærværende kundeoplevelse? Kan du bidrage med højt humør og er du en teamplayer? Så vil vi elske at modtage din ansøgning til jobbet som optiker.

Vi søger en dygtig optiker til vores tre butikker. Der er tale om en deltids-/ fuldtidsstilling på 30-37 timer.

Hvordan vil din arbejdsdag være?

Det er vigtigt for os, at vores kunder hurtigt får et personligt kendskab til dig som optiker, så de føler deres syn er i gode, professionelle hænder. Du vil derfor være en del af hele processen fra kunden kommer ind ad døren, til de går glade ud ad døren med deres nye brille. Sådan giver vi den bedste oplevelse for kunden og dig som optiker en alsidig og spændende arbejdsdag.

Vi går meget op i vores gode service. Derfor skal du elske at servicere vores kunder med alt fra tilretning af briller til udlevering af briller og linser – også når de bare skal have pudset brillerne. Vi har vores egne værksteder i butikkerne, som vi er meget stolte af, så du kommer også til at slibe glas, samle briller og lave forskellige reparationer.

​Vi sætter pris på, at du er:

  • Forstående og lyttende. Vores kunder er vidt forskellige mennesker med vidt forskellige behov eller udfordringer. Derfor skal du kunne udvise forståelse overfor mange forskellige billeder af verden.
  • Ærlig. Vi værdsætter ærlighed meget højt, både overfor hinanden i vores team, men især også overfor vores kunder. Vi vil gerne høre hinandens idéer og tanker. Derfor viser vi tillid til hinanden, så kunderne føler sig trygge i vores hænder.
  • Fleksibel og omstillingsparat. Vi har været i gennem en del forandring på det seneste, og der kommer sikkert flere nye tiltag, som du også skal være klar på. Vi er åbne for at skabe unikke løsninger for vores kunder, hvilket kræver, at du er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • En sjov og glad holdspiller. Humor er en meget vigtig del af vores hverdag, vi giver sjove bemærkninger til hinanden og vores kunder, så det hele ikke bliver for alvorligt. Vi er også meget sociale og hjælper hinanden med forskellige opgaver i butikken, så vores kunder får den bedste oplevelse. Vi er nemlig alle på samme hold.

Krav:

  • Dansk autorisation som optiker.
  • Vedligeholdelse gennem optikpointgivende uddannelse.
  • Erfaring med værkstedsarbejde

Kontaktperson

​Michael Østergaard

​​+45 20 12 45 78​

moe@finnravn.dk

Hvad får du?

Du bliver en del af et team, hvor vi går meget op i det sociale fællesskab. Vi har eksempelvis vores egen personaleforening, som sørger for flere sjove og festlige arrangementer i løbet af året.

Du bliver også en del af en 50 år gammel, lille, fynsk optikerkæde, som består af tre forretninger i Odense C, Svendborg og Kerteminde. Vi har et stort fokus på høj faglighed, personlig betjening af alle vores kunder og god kvalitet i alt, vi laver. Vores mål er at se vores kunder der, hvor de er. Det gør vi ved at skabe unikke løsninger, som passer præcist til vores kunders behov.

​​

Vil du med på holdet?

Hvis du nu er blevet overbevist om, at du skal være med på vores hold og nye spændende rejse, så skynd dig og send en ansøgning og et CV til indehaver, Michael Østergaard på moe@finnravn.dk.

Vi søger en optiker hurtigst muligt og inviterer derfor også til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.